ANNET UTSTYR

I tillegg til produkter fra annerkjente leverandører har vi etterhvert også bygget opp et godt sortiment av andre produkter tilpasset et aktivt hundehold. De fleste av disse produktene vil dere finne mere informasjon om i nettbutikken vår, men på grunn av transportmessige årsaker vil noen produkter være forbeholdt salg fra våre butikk lokaler i Trondheim.
Linesett;  Vi har eller skaffer det meste innen linesett og oppstalling av sledehund, så som komplette sett i både tauverk og wire, enkle seksjoner, bakliner, nakkeliner m/u wire, ankertau, slipptau, kroker, etc, etc, etc
Dressur og Brukshund; vi kan tilby Sporliner, "klikker", fløyte, dressurlenke, utstillingsbånd, potesalve, redningsvest for hund, hundesnacks, "Godbit poser" for beltet, apportbukker, dummier for trening på vannapport, etc. etc. etc.
Tau og Tauverk, Flere dimmensjoner og typer av tau og strikk. Vi kan tilby tau og strikk i meter eller heller ruller. Vi har også ferdiglaget tauverk og flette verktøy hvis du øsker å lage liner selv.
Kroker; Vi lagerfører flere størrelser av BGB-kroker og Bronse karabinkroker, vi har panikk-kroker for slipptau, klatrekroker med og uten låsing, etc.
Fôrskåler; vi har fôrskåler i flere størrelser, med og uten bikkekant, vi har/kan også skaffe gulvstativ eller fôrskåler med mulighet for feste på vegg.