TROLL ELITE 7,5kg på COOP.
Troll har fått en leveringsavtale med COOP om å levere
TROLL ELITE 7,5kg
til et utvalg av butikkene deres på landsbasis.

Dagligvare og hundefôr har for mange vært synonymt med dårlig kvalitet, og dette ønsker vi i TROLL, sammen med COOP å gjøre noe med når vi nå har begynt å levere et hundefôr av SUPER PREMIUM kvalitet gjennom butikkene deres.

Vi har tatt tørrfôret TROLL ELITE, som allerede var et godt fôr med høy status i mange av de profesjonelle hundemiljøene i Norge, og videreutviklet dette.
Justering av råvarer, optimalisering av resept, ny produksjonslinje og økt kvalitet og kontroll i alle ledd fra råvare til ferdig produkt, har gjort sitt til at Nye TROLL ELITE 7,5kg trolig er det beste hundefôret for hunder i normalaktivitet som noen gang er solgt landsdekkende gjennom en dagligvarekjede.

Fremtidsvisjonen for oss i TROLL er at man i løpet av noen år skal kunne kjøpe flere av våre Super Premium tørrfôr gjennom COOPs butikker, og oppstarten med Nye TROLL ELITE er derfor bare et første steg i riktig retning for oss.

TROLL - Når pris og kvalitet teller!
Julie og Lena Boysen Hillestad er 2 av alle de profesjonelle hundeeierne som til daglig fôrer hundene sine på TROLL hundefôr.
Lena er den idrettsutøveren som har flest VM gull for Norge, uansett idrettsgren, med sine 23 VM Gull. 
I tillegg til disse 23 VM gullene har hun også skapet full av EM og NM Gull, samt andre internasjonale og nasjonale pallplasseringer. Totalt art det blitt nærmere 70 medaljer tilsammen.

TROLL HUNDEFÔR er en serie fôr av meget høy kvalitet utviklet for å tilfredsstille alle kjente næringsbehov hos friske hunder i alle livssituasjoner, uansett rase, størrelse, aktivitetsnivå og bruksområder. TROLL-serien består av både tørrfôr og våtfôr.

I tørrfôrserien finner du TROLL ELITE, TROLL SPORT, TROLL EKSTREM og TROLL VALP. Alle er fullkostfôr og kan derfor gis alene eller i en blanding med våtfôr tilpasset nettopp din hund.

TROLL HUNDEFÔR er fremstilt av de best tenkelige råvarer fra jordbruk, husdyrhold og fiskeri. Produksjon skjer i en av Europas mest moderne spesialfabrikker, underlagt de strengeste krav til renslighet og kvalitetssikring på alle ledd fra råvareinngang til ferdigpakket vare.

Dette gjør TROLLs tørrfôr til fôr av SUPER PREMIUM kvalitet, som daglig brukes av mange av de ledende hundeeierne innen de profesjonelle hundemiljøene i Norge.

Mere informasjon om tørrfôret TROLL ELITE finner du her.

For en oversikt over hvilke butikker i COOP systemet som har tatt inn TROLL ELITE 7,5Kg, kan du klikke her.