Avtale inngått mellom TROLL HUNDEFÔR AS og Norsk Retrieverklubb avd. Trondheim og Omegn.

Det er nå inngått en avtale mellom TROLL HUNDEFÔR AS og Norsk Retrieverklubb avd. Trondheim og Omegn som sikrer klubbens medlemmer reduserte priser på det meste av fôr og utstyr tilgjengelig i butikken til TROLL i Trondheim, men også på nettbutikken på www.troll-hundefor.no.


Da prisene i nettbutikken er inklusive porto vil man selvsagt få bedre priser ved å handle på butikken i Trondheim enn hva man får ved å handle på nett. På dressur artikler fra Mystique har vi også i øyeblikket et bedre utvalg tilgjengelig i butikken enn hva som er lagt ut i nettbutikken, men vi håper å kunne bli mere ajour også på nettbutikk sortimentet iløpet av kort tid.
Når det gjelder Mystique vil vi også kunne ta inn andre produkter fra produsentens sortiment dersom noen av klubbens medlemmer ønsker å handle dette.


På butikken i Trondheim vil klubbens medlemmer f.eks kunne handle fôr til våre fastsatte klubbpriser (ca 30% rabatt på våre veiledende priser), samt få 30% rabatt på veiledende pris på alt fra Mystique.
Priseksempel:
TROLL EKSTREM 15 kg - 360,-  (veil 515,-)
Mystique 500g Dummy - 105,-  (veil 149,-)


Hvordan handle på nettbutikken vår til rabatterte klubbpriser;
1) registrer deg i nettbutikken vår som vanlig privatperson
2) send en mail til roar@troll-hundefor.no og informer om at du har registrert deg, hvilket navn du er registrert med, og at du er medlem av klubben.
3) vi flytter så kundeprofilen din over i en rabattert prisgruppe spesiallaget for klubbens medlemmer, og sender deg en mail når dette er gjort.
4) neste gang du logger inn i kundeprofilen med brukernavn og passord vil du se at en rekke produkter allerede er rabattert.

Skulle det være produkter som er interesante for klubbens medlemmer som ikke er rabattert er det fint hvis dere sender en mail til roar@troll-hundefor.no med informasjon om dette, da det i stor grad skyldes feil hvis det er produkter som typisk brukes av dere.