Kan du tenke deg å jobbe med et av Norges mest spennende merkenavn innen hundefôr og utstyr for hund?

TROLL HUNDEFÔR AS er i øyeblikket ute etter å forsterke vårt forhandlernett på Sør- og Vestlandet fra Mandal og helt opp mot Midt-Norge. Vi er i den forbindelse ute etter å knytte til oss flere selvstendige, lokale forhandlere i hele dette området.

For den riktige personen/firmaet kan TROLL også være interessert i å etablere en selvstendig distributør i hele eller deler av området som selvstendig kan jobbe opp imot forhandlere, klubber og butikker.

TROLL er inne i en spennende periode hvor vi i både på fôr og utstyrssiden er midt i, eller på slutten av en utviklingsfase som vil løfte både produkt og merkenavn og gjøre TROLL enda mere spennende å jobbe med.

Tørrfôrene våre har gjennom de siste 2 årene
gjennomgått en større oppgradering i form av forbedringer og optimaliseringer av resept, råvarer og produksjonsprosess.

 
 
 
Denne prosessen er nå i sluttfasen, og avsluttes iløpet av 2014 med at alle fôrtypene vi tidligere har hatt i 20 kg's sekk nå vil få nye friske og tidsriktige 15 kg's sekker.

TROLL EKSTREM (tidl. Troll Aktiv Elite) er først ut i den nye sekken og er på vei inn til lager i skrivende stund (Juni-2014).
TROLL SPORT og TROLL ELITE følger på utover sommer/høst.

Troll Dogsport hundeutstyr er i likhet med våre tørrfôr inne i en fase hvor det kommer nye og/eller forbedrede produkter iløpet av kort tid. Mye av utstyret vi lager brukes og testet ut hvert eneste år på Femundsløpet og Finnmarksløpet og blir gjennom de erfaringer vi samler på denne arenaen forbedret og endret for å tilfredstille selv de strengeste krav til bruk.

I tillegg til egne produkter forhandler vi også flere av de fremste produktene tilgjengelig på markedet fra andre produsenter. Dette gjør vi enten gjennom nasjonale distributører eller ved at vi selv har agenturer og rettigheter på å selge produktene i Norge, Skandinavia eller Europa. Stort sett alt som finnes av produkter for salg hos TROLL vil en forhandler kunne kjøpe fra oss til redusert pris slik at et videresalg ut til sluttbruker vil være mulig.

TROLL MUSHING AS er et selvstendig firma som eies og drives av de samme personene som står bak TROLL HUNDEFÔR AS. Med sin unike possisjon som Europas mest komplette leverandør av sledehundutstyr er også alle produktene som produseres av TROLL MUSHING tilgjengelige for alle våre forhandlere.

Høres dette spennede ut?
Kunne du tenkt deg å høre mere om hvilke muligheter som ligger i det å være/bli forhandler? Eller kunne du tenkt deg å tatt steget helt ut å sett på muligheten for å bli distributør for alle våre produkter, og få muligheten til å bygge opp ditt eget forhandlernett i hele eller deler av området? Kanskje har du allerede et firma som du kan inkludere våre produkter inn i?

Ta kontakt med Roar på mail.


Høres dette spennende ut?