TROLL CART NEIDEN - KOMPLETT
Produktnr.:
10
Enhet:
stk
Moms-sats:
25.00
Vekt:
130.00
Spesifikasjon:
TROLL CART NEIDEN - KOMPLETT
Komplett vogn med beskyttelsesbøyle, liten beskyttelsesplate og stor beskyttelsesplate.

NOK 35990

Antall
BeskrivelseTROLL CART NEIDEN er den første i en fremtidig serie av "doninger" fra TROLL, og kan vise til flere revolusjonerende egenskaper, en tidligere umulig kombinasjon av utstyr, og en unik kjørekomfort.
Allerede på testvognen uttalte flere kjørere at dette var den beste vogna de noengang hadde kjørt, og den er testkjørt med opp til 16 hunder uten problemer!!!!

Neiden er;
 • ekstremt solid konstruert, med nok bremsekraft til å kunne trene 14-16 hunder ved hjelp av ekstra vekt/passasjer, uten å være for tung til å kjøres med 6 hunder uten ekstravekt. 
 • utstyrt med solide hydrauliske skivebremser på alle hjul. Bremsekalipere og bremseskiver ligger skjult inne i felgen for bedre bekyttelse mot slag og skader.
 • utstyrt med uavhengige justerbare dempere på alle hjul for maksimal fremkommelighet, økt komfort og maksimalt marktrykk ved bruk av bremsene, selv med varierende vekt.
 • utstyrt med sitteplass til 1 passasjer, alternativt lagringsplass til ekstra vekt eller utstyr for trening eller turbruk 
 • utstyrt med 10" ATV dekk for bedre fremkommelighet i ulendt terreng, større marktrykk ved oppbremsing, bedre komfort for kjører og passasjer, og mindre skade på naturen.
 • designet for god bakkeklaring og stor fremkommelighet selv i ekstremt kuppert terreng med flere justeringsmuligheter for bakkeklaring og vekt på fører/passasjer. 
 • lettkjørt og lettstyrt og har bedre kjørekomfort enn andre vogner på markedet da føreren ikke må ligge lent over styret og få stor belastning på armer og skuldrer. 
 • mere som å kjøre slede enn dagens mest brukte alternativer som ATVer eller sterkt fremmoverlente vogner. Neiden er dermed mye morsommere å kjøre også. 
 • veier fra 110 kg og er med det lett nok til å kunne håndteres opp og ned av henger av de aller fleste.
 • kan utstyres med knastedekk for ulent terreng, gatedekk for minst mulig rullemotstand, grove piggdekk og/eller standard kjettinger. Alt etter eget ønske og behov og da hjul og felger er standard ATV produkter kan delene etterforsynes fra de fleste leverandører av dekk og felger.
 • utsatt for realistisk testing under utikling, og før produksjon og salg. TROLL vil ikke spekulere i kjøpernes sikkerhet ved å sende uprøvde og lite gjennomtenkte vogner ut på markedet.
 • et miljøvennlig alternativ til ATV.

Ergo, en vogn som du kan trene 14 hunder foran på mandag til torsdag, for så å dra på fisketur på Finnmarksvidda med et 6-spann og full oppakning i helga.

Turistkjøring.
Vogna er også testet med tanke på turistkjøring med 1 turist som kjører og 1 som sitter på, og for de fleste løyper vil det da holde med 6 hunder.
Du vil dermed kunne booke turister allerede fra slutten av august, uten bekymring for når snøen kommer, og med det ha inntjenning på hundene i 2-4 ekstra måneder pr.år, samtidig som kundene faktisk betaler for å trene hundene dine frem mot vintersesongen!!!

Produkttilgang;
Vi selger vognene etter 1. mann til mølla prinsippet. Vi legger eventuelt inn din rabatt på vogna i ettertid av mottatt ordre slik at du slipper å vente med å bestille til du har vært i kontakt med oss.

Leveringstid;
Vi har vogner på lager.
Før bruk/Servicemanual

Klarna Faktura / Klarna Delbetaling

Klarna har en kreditgrense på automatisk kreditvurdering som er lavere enn vogn-prisen. For å få gjennomført en manuel kreditvurdering, ta kontakt med Klarna direkte her.

Prisen er inklusive 25% mva

NB!! Frakt er ikke inkludert i prisen på dette produktet.